Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Reparaties en aanpassingen

Is uw kunstgebit kapot? Wij repareren het voor u, vaak dezelfde dag nog en meestal zelfs binnen 1 uur. Als uw kunstgebit te ruim is kunnen wij dit voor u opvullen (‘rebasen’). U heeft uw gebit binnen een halve dag weer terug.

Ook gedeeltelijke voorzieningen, zoals een plaatje of frame, kunnen wij herstellen of aanpassen waar nodig. Het is wel verstandig om van te voren telefonisch contact met ons op te nemen voor een afspraak, zodat u niet onnodig hoeft te wachten.

 

Nieuwe kunstgebitten

Als natuurlijke tanden of kiezen verloren gaan, kunnen wij deze vervangen door kunsttanden of -kiezen. Dit kan op verschillende manieren. Om te bepalen wat voor u de beste oplossing is, nodigen wij u graag uit. Dan bepalen we samen de beste aanpak die op uw situatie is afgestemd. Uiteraard vrijblijvend.

Voor het aanmeten van een gedeeltelijk of volledig kunstgebit heeft u ongeveer vijf afspraken nodig. Persoonlijke aandacht is daarbij voor u en voor ons heel belangrijk.

 

Implantaten

Als iemand langere tijd een kunstgebit heeft kan de onderkaak zodanig zijn geslonken dat deze onvoldoende houvast biedt voor een traditioneel kunstgebit. Er ontstaan dan vaak pijnlijke plekjes omdat het kunstgebit constant in beweging is. Kauwen en spreken wordt steeds moeilijker. In zo'n geval kunnen implantaten een oplossing bieden.
Op de plaats waar voorheen de hoektanden stonden, kunnen dan bijvoorbeeld twee implantaten geplaatst worden waar uw kunstgebit op vast klikt (klikgebit). Met implantaten wordt kauwen en spreken weer als vanouds.

Deze ingreep wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en is over het algemeen vrijwel pijnloos. Hoe dit proces verloopt leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek.

 

Het kan zijn dat in uw situatie een kroon of brug, al dan niet in combinatie met implantaten, het beste is. Heeft u tandheelkundige aandacht nodig, dan verwijzen wij u graag door naar Tandheelkundig centrum Langver, met wie wij al vele jaren samenwerken. De heer Langver is behalve tandarts ook implantoloog.

Kijk op de site van deze praktijk voor meer informatie http://www.tandheelkundigcentrumlangver.nl/